REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Pronájem vysokozdvižné plošiny po celé ČR

Potřebujete dodělat práci před tím, než zima zaklepe na dveře? Řada stavebních firem má v současné době velice napilno, protože musí započaté zakázky dokončit před koncem roku 2015, aby nemuseli vracet peníze z dotací od státu nebo evropské unie.

Patříte mezi ně? Nebo se Vám naopak díky této situaci těžko shání stavební a manipulační technika? Máme pro Vás tip. Pokud se Vám nedostává výběr typů stavebních strojů a manipulační techniky nebo dokonce určité kusy jsou zabrány na dlouhou dobu dopředu, obraťte se na pracovní plošiny v okrese Tábor.

Půjčovna plošin

Firma nabízí komplexní služby v oblasti pronájmu, prodeje a také servisu montážních a vysokozdvižných plošin. Pokud se Vám tedy ke konci roku již nedostávají peníze na nákup plošiny, využijte služby pronájem pracovních plošin.

Společnost se v oboru plošin pohybuje již řadu let, takže Vám jistě doporučí vhodnou variantu plošiny pro práci ve výškách. Nabídnou Vám široký výběr značek výrobců. Proškolí Vás na bezpečnost práce ve výškách a naučí, jak ovládat plošinu. Práce s plošinou pro Vás bude hračka.

Pronájem plošin nabízí firma včetně dopravy po celé České republice a doplňuje své služby o servis půjčených i zakoupených plošin. To znamená, že jakákoliv plošina vždy bude připravena ihned k práci a vy se nebudete muset zdržovat případnými poruchami či nedostatky.

Comments are closed.