REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Okázalé zlaté náramky, prsteny s kamenem a další zlaté a stříbrné šperky dodává Zlatnictví Kleopatra

Vkus, jedinečné zpracování, cit pro detail, unikátnost – tím se můžou pyšnit zlaté a stříbrné klenoty ze Zlatnictví Kleopatra. Šperky, které si okamžitě získají srdce každého zákazníka. Prodávané zlaté a stříbrné klenoty se musí líbit všem klientům. Rozličné prsteny s kamenem mnoha velikostí, elegantní náramky, ušlechtilé zlaté náramky, stříbrné řetízky a rozmanité přívěšky zapůsobí na každého.

Pokud sháníte zlaté náramky, bohatý sortiment zahrnuje oslňující náramky z bílého zlata, jemné náramky s jednoduchým vzorem i bez vzoru, stejně jako elegantní náramky s kameny i bez. Mezi náramky si vyberou módní šperk dokonce i muži. E-shop Kleopatra obsahuje desítky rozmanitých náramků. Rozmanitá škála prstenů obsahuje vkusné prsteny s kamenem, a to jak překrásný prsten s diamantem, přepychový prsten s briliantem, luxusní prsten s perlou, jemný prsten s perlou, neotřelý prsten se safírem, pozoruhodný prsten se safírem, čarovný prsten se smaragdem, neobvyklý prsten s korálem, úchvatný prsten s korálem, excelentní prsten tygří oko, tak i zajímavý zásnubní a snubní prsten, vhodný pánský prsten, interesantní zlatý prsten, anebo také prsten bez kamene.

Zlatnictví Kleopatra má pro vás a vaše známé přívěšky mnoha typů. Originální přívěšek bude lahodit zraku dítěte, ženy, přívěšek obšťastní i leckterého muže. Sortiment obchodu je rozšířen o přívěšek s diamantem, poutavý přívěšek s briliantem, elegantní přívěšek s briliantem, neobvyklý přívěšek se zirkonem, skvělý přívěšek se safírem, neobvyklý přívěšek se smaragdem, prostý přívěšek křížek, populární přívěšek srdce, úchvatný přívěšek znamení zvěrokruhu, přívěšek písmenko více variant, okázalý zlatý přívěšek, případně přívěšek z bílého zlata. Ceny za přívěšky jsou odstupňovány, klenoty v nabídce jsou pro skromnější i náročnější zájemce.

Rodinná firma Zlatnictví Kleopatra se nesoustředí jen na prodej šperků, sortiment obchodu je rozšířen o hodiny a budíky, pamatuje se i na ukázkovou zakázkovou práci, na důležité šperkařské opravy. Každému zájemci o rytecké práce Zlatnictví Kleopatra poskytne absolutní servis. Na webových stránkách a e-shopu klenotnictví Kleopatra jsou vždy aktualizovány slevy a novinky.

Comments are closed.