REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Navštivte Litomyšl a odvezte si koření, kávu a vlastní čaj té nejvyšší kvality

Přemýšlíte, kam vyrazit na výlet o jarních prázdninách nebo o nadcházejícím víkendu? Mám pro vás jeden skvělý tip. Vyrazte do Litomyšle! Kromě renesančního zámku z let 1568–1581, který oplývá arkádami, barokním divadlem, parkem a pivovarem, a který je zapsán v seznamu světového kulturního dědictví UNESCO; kromě rodného bytu Bedřicha Smetany, židovského hřbitova, muzea v Červené věží a spousty dalších pamětihodností a zajímavostí, vás s láskou uvítala i originální obchůdek ZOB SHOP. Jen těžko se dá v pár řádcích popsat, co všechno tento skvělý obchůdek, který se zaměřuje na zdravý životní styl a tím pádem i na zdravé papání a mlsání dokáže nabídnout. Tak například:

  • koření prvotřídní kvality z celého světa;
  • kávu té nejvyšší kvality z různých koutů světa;
  • vlastní čaj, který si můžete sami sestavit, a který tím pádem nikdy a nikde jinde nekoupíte.

Pro přípravu vlastního müsli v tubusu vám stačí internet

Pokud na žádný výlet do Litomyšle v dohledné době nepomýšlíte, nevadí. I tak máte možnost kromě výše uvedeného připravit si vlastní dárkový kornout, namíchat si vlastní mysli v tubusu, zakoupit si některý ze speciálních balíčků, které pro vás ZOB SHOP s láskou připravil již předem.

Tak například takový rodinný balíček, který obsahuje:

  • čaj pro děti, vytvoření speciálně ZOB SHOPEM podle potřeb a přání dětí;
  • pro rodiče výborný černý čaj Masala Chai;
  • MAXIBALÍČEK, plný vynikajícího sušeného ovoce – organického, slazeného i v polevách.

Jde to i bez výletování – z obývacího pokoje prostřednictvím počítače

Jak je to možné? ZOB SHOP totiž během svého ročního působení posunul zdravé mlsání ze sympatického obchůdku v Litomyšli také do internetové podoby. Díky tomu si můžete namíchat báječné sušené plody, vlastní müsli, dárkový kornout; objednat si kávu, koření i slané zobání přímo prostřednictvím monitoru svého počítače. Neváhejte!

Comments are closed.