REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Coffee catering pro vaše společenské akce

Plánujete významnou společenskou akci anebo se chcete blýsknout před svými obchodními partnery a zaměstnanci? To budete jistě potřebovat zajištění jídla a pití v tom nejlepším duchu. Catering pokrmů není dnes ničím zvláštním. Ušetří čas, peníze i stres při obstarávání této důležité složky párty, večírku, svatby, zahradní slavnosti anebo rodinného či firemního výročí. Dnešní doba je velmi rozmanitá, a proto není ničím výjimečným zajištění coffee cateringu od skutečných profesionálů.

Vybírejte podle své chuti a příležitosti

Díky kvalitnímu coffee cateringu už se nebudete muset starat o zajištění tak důležitého chodu jako je káva. Sami se rozhodnete, jaké značky kávy preferujete. Líbilo by se vám menu složené z italské, africké, indonéské či latinsko-americké kávy? Dnešní obchodníci se postarají o vyplnění všech vašich snů. Jen si představte úspěšně plynoucí firemní večírek anebo rodinnou oslavu, které naruší káva nevalné chuti jen v podobě turka.

Kde lze kávový catering upotřebit?

Pokud toužíte po absolutním kulinářském zážitku v podobě ochutnávky kávy, obraťte se na zkušené odborníky, kteří se postarají o bezchybnost. Už žádné neprofesionální chování a rozklepané ruce obsluhy. Coffee catering lze využít na firemních prezentacích, vánočních večírcích, módních přehlídkách, kávových akcích a degustacích, workshopech, seminářích, školeních, koncertech, kongresech i festivalech.

Přístupem baristů budete okouzleni

Největšími výhodami kávového cateringu je mobilita stánku, designově propracované a funkční technologické vybavení, profesionalita baristů a jejich cenné schopnosti, kvalitní suroviny z pražíren i unikátní zkušenosti. Usměvaví baristé vám jistě připraví espesso, espresso lungo, café latte, flat white, cappuccino, horkou čokoládu, čaj i ledovou kávu. Překvapte své obchodní partnery, dlouholeté klienty i personál a vykročte vstříc modernímu přístupu gastronomie.

 

Comments are closed.