REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Boba.cz

Narodili jsme se v 80-tých letech na ostrově Tchaj-wan.

Jsme praskající perly plné ovocné sťávy a od začátku nám říkají boba.

V roce 1990 jsme si získali celou Asii, díky Bubble Tea (Boba Tea) ve kterém se nejčastěji obejvujeme. A proto jsme cestovali…

 

Pro 1. emigraci jsme si vybrali Kanadu.

 

Přes přátele v čínských čtvrtích jsme se dostali až do severní Ameriky a Austrálie.

Stali jsme se novým fenoménem nápojové gastronomie a proto si nás noví přátelé odvezli přes britské ostrovy až do Evropy.

 

Teď jsme tady a získáme si i vás!

 

Narodili jsme se díky lidské zvědavosti a z vášně pro experimentování. Ukázku takových experimentů najdete např. na www.molekularnimixologie.cz

 

Rádi si zaplaveme ve studených i horkých nápojích.

 

Koktejly jsou pro nás lázní a když přidáte trochu bublin, staneme se výřivkou chutí.

 

Naše drinky vymýšlí Česká Barmanská Škola, pod vedením zkušeného barmana Tomáše Kubíčka. Více o jeho škole a barmanských kurzech na www.Bartenders.cz

 

Jsme nealkoholické, milují nás 7 – 100 letí.

 

Jsme velká rodina a každý z nás je jiný.

 

Nejradši si však hrajeme s jahodou, pomerančem, mangem, ličim a nově také marakujou.

 

Neobsahujeme lepek, takže jsme zdravé.

 

My, perly boba, se vyrábíme spherifikací.

Video ukázku můžete vidět na stránkách:

http://www.mixolog.cz/page5/Galerie.php

http://www.molekularnimixologie.cz/page5/Galerie.php

 

Jsme přefiltrovaná ovocná šťáva, bez vláken do které se přidá Alginát a postupně nás kapou do Clorurové lázně. Při tomto procesu ihned ztuhneme a obalíme se do tenké blanky.

 

Poté nás vyjmou, propláchnou v čisté vodě a osuší, aby byl proces spherifikace zastaven.

 

Co je to Alginát?

 

Řadí se do skupiny textur jako spherifikátor. Je ingrediencí čistě přírodního původu vyráběný z hnědých mořských řas.

 

Má velmi dobré želírující vlastnosti.

 

Vytváří velmi tenkou membránu, která udrží ovocnou šťávu a po rozkousnutí „exploduje“

 

Co je to Clorur? Kalciová sůl, dobře rozpustná ve vodě.

 

V molekulární mixologii se používá především v kombinaci s Alginátem při spherifikaci, při výrobě boba perel. Je hydroskopický, tedy váže vodu.

 

My kuličky Boba, jsme vyjímečné a báječně chutnáme.

 

Tvoříme samostatnou kategorii.

 

Jsme prostředek na doplňkový prodej.

Hodíme se tam, kde lidé experimentují.

 

Po otevření vydržíme měsíc v chladu.

 

Z klasických nápojů a pokrmů děláme jedinečné.

 

Molekulární mixologie je naší rodinou,

proto Vám rádi vymyslíme i autorské drinky.

 

Nejsme jen na ozdobu, ale i tam se hodíme.

 

Jsme osvěžující a plné vynikajících chutí.

 

Milujeme párty všeho druhu.

Každý zákazník si za nás rád připlatí.

 

Vyplatíme se v malém i velkém podniku.

 

Hodíme se do klubu, baru, restaurace,

kavárny, i cateringové společnosti.

 

Měsíc vydržíme v chladu a než si nás

rozbalíte, klidně na Vás rok počkáme.

 

Pro podnik jsme přidanou hodnotou.

 

Jsme levné, skladné a k nezaplacení.

 

Jako malé osvěžení, neohrožujeme prodej jiných výrobků.

 

Jsme populární po celém světě.

 

Milujeme společnost bavících se lidí.

 

Podporujeme uvolněnou atmosféru.

 

Pomáháme vytvářet bezstarostnou zábavu.

 

Přinášíme jisté navýšení tržby a prodeje.

 

Generujeme zaručeně čistý vyšší zisk.

 

Máme stále stejnou kvalitu.

 

Jsme malé a dobře skladné.

 

Polikat nás můžete od rána do rána.

 

Podporujeme gastronomickou komunitu v projektu Barmanská Koule

a také největší koktejlovou show Prague Flair Open

 

Hrají si s námi nejlepší čeští barmani, kuchaři i cukráři.

 

A na porci, stojíme maximálně 5,- Kč.

 

Podpoříme Váš podnik POS materiálem.

 

Rádi proškolíme Váš personál.

 

Nepřestaneme se Vám věnovat.

 

Jsme trvalým produktem.

 

Vás i Vaše hosty, budeme dlouho bavit.

 

Eshop s našimi produkty: www.boba.cz

 

 

Comments are closed.